A fotózásról

Mindent a fotózás menetéről

Hogyan lesz a tervből kész fotó?

Lent olvashatjátok, hogyan is alakulnak a közös tervünk egyes fázisai

 

  • AZ AJÁNLATKÉRÉS

Kattintsatok az ” Elérhetőség “ menüpontra. Keressetek telefonon, vagy e-mailen, vagy akár a Facebookon és írjátok meg, hogy mikor és hol, milyen formában tervezitek az esküvőtöket. A telefont mindig felveszem, illetve ha nem munka közben vagyok, azonnal válaszolok a kérdéseitekre.

 

  • A TALÁLKOZÓ

Ahogy a lehetőségek engedik, mindenképpen megpróbálunk szervezni egy közös találkozót. A bizalmi kapcsolat egy ilyen fontos esemény kivitelezésénél nagyon fontos, ezen kívül a találkozón sokkal egyszerűbben tudunk megbeszélni minden apró részletet.

 

  • A JEGYES FOTÓZÁS, ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Amikor elérkezik a nagy nap, jöhet a tervek megvalósítása! Az esküvői beállított képek elkészítésénél és a szertartások alkalmával általában két fényképész dolgozik a biztonság és a művészi megvalósítás maximalizálása érdekében.

 

  • A KÉPEK KIDOLGOZÁSA

Az elkészült képeket átválogatjuk, majd a megbeszélteknek megfelelően retusáljuk. Ez egy nagyon fontos része a munkának. A nyers fotókat és a már elkészült képeket biztonságosan tároljuk, másnak nem adjuk át.

 

  • a FOTÓK ÁTADÁSA

Az elkészült képeket a megrendeléseiteknek megfelelően a választott adathordozón adom át, több méretben, hogy a legnagyobb nagyításoknak és az internetes feltöltéseknek is megfeleljenek a képek. Lehetőség van elektronikus úton is elkérni a már kész képeket, hogy minél hamarabb láthassátok azokat.

 

  • A FOTÓKÖNYV ÁTADÁSA

Amennyiben fotókönyvet is kértetek, akkor azt az elkészült és retusált képekből állítom össze, ezért ez az utolsó mozzanat. Ekkor még van idő arra, hogy eldöntsétek, milyen legyen a könyv borítója, hordozója.